|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Fettucini med grønne asparges
Ingredienser:
1 kg friske grønne asparges
60 gram smør
salt, peber og lidt sukker
1 bundt finthakket persille
600 gram frisk fettucini

Fremgangsmåde:
Den nederste tredjedel af asparges skrælles og skær 1 cm af den nederste del.

Skær de øverste ca 7-10 cm af og skær stænglerne i tynde skrå skiver.

Smelt halvdelen af smørret i en gryde og svits aspargesskiverne.

Imens koges aspargeshovederne i rigeligt, letsaltet vand sammen med en lille nip sukker. De tilsættes aspargeskiverne og krydres med salt og pber.

Den friske pasta koges efter anvisning på pakken, vandet hældes fra og pastaen hældes op i gryden til asparges.

Drys med hakket persille og vendes med resten af smørret. Server med det samme.









Kategorier på sider:

Spaghetti pancetta e lenticchie Online opskrifter Mad og drikke Pasta opskrifter Kampagnetilbud Pasta med pesto og kylling Fettucini med grønne asparges Pasta med chili og hvidløg Lav din egen pasta Kog pasta perfekt Pasta Pasta med svampe Pasta med laks og spinat
 
 
 Du er her: Pastaretter - Mad og drikke Pastaretter - - Hvad er Pastaretter en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.