|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Spaghetti pancetta e lenticchie
4 personer

Ingredienser:
400 g spaghetti
200 g små brune linser
100 g pancetta eller bacon
1 glas hvidvin
1 løg
2 stilke bladselleri
olivenolie
salt
friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde:
De helt små linser kræver ikke udblødning i vand natten over, så de kan bare skylles. Husk at fjerne småsten og lignende urenheder, hvis det er nødvendigt. Kog linserne i ca. 20- 30 minutter i saltet vand. Når de er færdigkogte og ’al dente’, sis vandet fra. Skær pancetta i terninger og finhak løg og bladselleristilke. Hæld lidt olivenolie på en stor pande og svits det hele i ca. 10 minutter. Tag lidt af de sprøde baconterninger op og gem på en lille tallerken. Kog spaghettien i rigeligt saltet, kogende vand som anvist på pakken. Si vandet fra pastaen, men gem lidt af det til at spæde op med. Bland nu alt sammen på den store pande og server. Strø de sprøde baconterninger over hver portion til sidst.









Kategorier på sider:

Online opskrifter Lav din egen pasta Pasta med laks og spinat Pasta med chili og hvidløg Pasta med pesto og kylling Spaghetti pancetta e lenticchie Kampagnetilbud Kog pasta perfekt Pasta Pasta med svampe Mad og drikke Pasta opskrifter Fettucini med grønne asparges
 
 
 Du er her: Pastaretter - Mad og drikke Pastaretter - - Hvad er Pastaretter en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.